top of page
ACTIVITATS

acadèmiques

FUNNY ENGLISH
Educació infantil

És l’extraescolar d’anglès dirigit als més petits de l’escola (de p3 a p5). Mitjançant els jocs, recursos visuals i activitats els infants podran endinsar-se en el món de l’anglès. L’objectiu d’aquest extraescolar és que l’alumne no percebi que està rebent una classe, sinó que mitjançant activitats lúdiques, desenvolupi la seva capacitat auditiva i comunicativa.

DANSA EN ANGLÈS

Dansa en Anglès a part de ser una activitat sana i divertida on l’alumna aprendrà a conèixer i respectar el seu propi cos, desenvolupant una sensibilització musical i sentit del ritme, es realitzarà en anglès. És una nova proposta que creiem que serà molt interessant i ajudarà als alumnes a millorar la seva practica en anglès a partir d’una activitat lúdica.

<a href="http://www.freepik.com">Designed by Pressfoto / Freepik</a>

ANGLÈS
Educació primària

Proposem trencar amb la dinàmica més comuna d’una classe d’anglès i endinsar als alumnes en un món d’activitats realitzades en anglès. Alhora cerquem que millorin i aprenguin els coneixements adients al seu nivell. Depenent del nombre d’inscrit podrem dividir els alumnes, establint diferents nivells o proposar diversos dies

FRANCÈS
Educació primària

L’objectiu principal que ens proposem és aprendre a gaudir d’una llengua tan comuna com el francès.
Aquesta activitat aniria destinada a alumnes de 1r a 6è de primària.

REFORÇ ESCOLAR

La idea principal és proporcionar un acompanyament amb els deures escolars i amb les matèries on l’alumne/a té més dificultats.
Seria òptim realitzar el reforç els divendres a la tarda quan s’acumula la feina del cap de setmana.

bottom of page