top of page
ACTIVITATS

FÍSIQUES

VOLEIBOL

Destinat a nen/es de 1r a 6è de primària. El voleibol és un dels esports que es pot practicar com activitat extraescolar i dins de l'escola, inclús pot ser practicat en família. Es tracta d'un esport en equip que permet els alumnes fer activitat esportiva i els aporta molts beneficis.

MULTIESPORTS

Destinat a nens/es de 1r a 6è de primària. Amb la pràctica de diferents esports col·lectius, a partir de la metodologia del joc, l’infant anirà aprenent els valors que transmet l’esport. L’objectiu és el desenvolupament específic d’un esport diferent cada mes.

INICIACIÓ ESPORTIVA

Destinada a nens/es de p3 a p5. Proposem la iniciació esportiva i la psicomotricitat, per tal que els infants desenvolupin les seves capacitats motores amb jocs, activitats esportives i exercicis motrius. L’alumna podrà descobrir un esport diferent cada mes i experimentar amb ells.

FEM BICI
Educació primària

Activitat esportiva en bicicleta que crea consciència ecològica i de les mesures de seguretat, hàbits sans pel cos, a la vegada que s’estimula l’equilibri, la coordinació, l’agilitat i la velocitat. Ruta en família al festival de final de curs.

BÀDMINTON

Destinat a nens(es de 1r a 6è

PATINATGE

L’objectiu és que l’alumne aprengui a satisfer la seva necessitat d’expressió i creació, a través del coneixement del seu propi cos, ajudant-lo a descobrir les múltiples capacitats de moviment que posseeix. Aquesta activitat està pensada per totes les edats, tanmateix depenent del volum d’alumnes dividirem grups.

ZUMBA

És una disciplina fitness enfocada a mantenir un cos saludable o per un altra banda, a enfortir i donar flexibilitat al cos mitjançant moviments de ball combinats amb una sèrie de rutines aeròbiques. Es fa servir ritmes llatinoamericans, la salsa, la bachata, la cumbia, reggaeton i la samba. Zumba en família al festival de final de curs.

IOGA

Es realitza ioga a través de jocs divertits, música i el ioga aporta flexibilitat i força que es tradueixen en seguretat, energia, salut,... i a poc a poc calma, benestar i felicitat. El ioga és genial per treballar els hàbits posturals i respiratoris i millorar la concentració. Activitat en família al festival de final de curs.

GIMNÀSTICA RÍTMICA

Modalitat que desenvolupa principalment l’expressivitat corporal i es practica amb acompanyament musical i diversos aparells mòbils (pilota, cèrcol...). Ideal per millorar la flexibilitat, la funció cognitiva i la coordinació. Augmenta la disciplina, la resistència i un bon desenvolupament ossi. Festival a final de curs.

bottom of page